Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey Bursa'da birinci

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin yapmış olduğu 'Yerel Yönetim Performans Araştırması' sonuçlarına göre Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, memnuniyet oranını aynı merkezin geçen yılki anketine göre artırarak yüzde 52.9'dan yüzde 56.6’ya yükseltti. Bozbey, bu sonuçla Bursa'da 1'inci, Türkiye'de 12'inci sırada yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey Bursa'da birinci

İnsan odaklı projeleri ve katılımcı yönetim anlayışıyla Türkiye’ye örnek olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması' sonuçlarıyla başarısını bir kez daha tescilledi. Türkiye'de ve Bursa'da çok sayıda ilklere imza atan Başkan Mustafa Bozbey, memnuniyet oranını yüzde 56.6’ya yükselterek Türkiye genelinde 12. sırada yer aldı.

Türkiye genelinde 21 Ekim-9 Aralık 2015 tarihleri arasında 34 bin vatandaş ile yapılan ankette, belediye başkanlarının performansları analiz edildi. Belediye hizmetlerinden memnuniyet ve belediye başkanlarının tanınırlığı gibi soruların yer aldığı ankette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, memnuniyet oranını Ocak 2015’te yapılan anket sonuçlarına göre yüzde 52.9'dan yüzde 56,6’ya yükseltti. Türkiye genelinde ilçe belediyeleri arasında yapılan anket sonuçlarına göre 20 ilçe belediye başkanının yer aldığı listeye Bursa’dan girmeyi başaran tek isim Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.