Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşevler'de ulaşım artık daha rahat

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşevler'de ulaşım artık daha rahat

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BursaRay Beşevler İstasyonu’nda yaptığı incelemede, Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansörün vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Başkan Altepe, Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı bir kalite kenti olması yolundaki çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, “Kent içinde çözüm gerektiren problemlerin birer birer çözülmesi ve halkımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Bu noktada vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini de anlatan Başkan Altepe, “Nilüfer İlçesi’nde Ataevler ve Beşevler mahalleleri arasında Beşevler İstasyonu bulunuyor. Beşevler’deki kot farkının yüksek ve yokuş oluşu sebebiyle özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelli vatandaşlarımız burada ulaşımda zorluk yaşıyorlardı. Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki sıkıntıyı çözmek amacıyla harekete geçtik. Burada bulunan normal merdivenlerin yanı sıra yürüyen merdiven ve engelli asansörü de imal edildi. Kot farkından kaynaklanan eğimli alan da peyzaj düzenlemesiyle daha güzel bir hale getirildi” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.