Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ala'dan flaş açıklama

Bursa'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili İçişleri Efkan Ala'dan son dakika açıklama geldi. Efkan Ala, "Örgüt bağlantısı var, kesinleşince açıklayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Ala'dan flaş açıklama

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa'da dün saat 17.25 sıralarında meydana gelen terör saldırısıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.

Saldırganın öldüğü ve 13 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili Efkan Ala "Bursa'daki bombalı saldırıda örgüt ile ilgili kuvvetli emareler var. Örgüt bağlantısı var, kesinleşince açıklayacağız. 15 kişi gözaltında" dedi.

 

Bursa Ulu Camii yakınından dün canlı bomba saldırısı düzenlendi. Patlamada canlı bomba öldü, 13 kişi yaralandı. İntihar saldırganının 25 yaşında bir kadın olduğu ifade ediliyor.

Bursa Valiliği'nden patlamaya dair yapılan açıklamada, "İntihar bombacısı olduğu düşünülen bir kadın, üzerindeki düzenekle kendisini patlattı. İlk belirlemelere göre 7 kişi yaralanmış olup, en yakın sağlık kuruluşlarına ulaştırılmıştır" dendi.

Daha sonraysa Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaralı sayısının 13 olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.