Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altepe: “Büyükşehir, Yayın Dünyasına Renk Katıyor”

Bursa 14. Kitap Fuarı’nı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir’in Türkiye’deki en büyük yayınevlerinden biri haline geldiğini belirtti.Bursa 14. Kitap Fuarı, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altepe: “Büyükşehir, Yayın Dünyasına Renk Katıyor”
Bursa 14. Kitap Fuarı’nı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir’in Türkiye’deki en büyük yayınevlerinden biri haline geldiğini belirtti.
Bursa 14. Kitap Fuarı, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de fuarı ziyaret edip yayınevlerinin stantlarını gezdi. Altepe, fuarın ziyaretçilerine Büyükşehir Belediyesi’nin yayınlarını dağıttı. Fuarı ziyaret eden çocuklarla fotoğraf da çektiren Altepe, “Bursa, güzel bir faaliyete daha ev sahipliği yapıyor. Kitap dostları, bu yıl 14. kez fuarda buluşuyor, yazarlar okurlarıyla bir araya geliyor. Burada kitap konuşuluyor” dedi.
Başkan Altepe, teknolojinin hızla yükselişine rağmen kitapların değerini koruduğunu belirterek “Okumanın daha da yaygınlaştırılması ve kitabın özendirilmesini arzu ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de yayınlanan eserlerimizi sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’deki en büyük yayınevlerinden biri haline geldi. Şehir kültürü üzerine yapılan çalışmalarını dünyada en kapsamlı sürdüren kurumların başında gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başkanlığım süresince yayınlanan eserlerin sayısı 300’ü aştı. Çalışmalarımız UNESCO’ya dahi örnek oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi de yayın dünyasına renk katıyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.