Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa'da teşkilat buluşmaları

AK Parti İl Başkanlığı’nın artık gelenekselleştirdiği teşkilat İftar buluşmaları, bu Ramazan’da Kurucu İl Başkanı Şevket Orhan ve yönetimi ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa'da teşkilat buluşmaları

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin Bursa teşkilatlarına hizmet veren tüm AK Parti sevdalılarıyla İftar programlarında buluşuyor. AK Parti İl Başkanlık binasında gerçekleşen buluşmalar bu yıl Kurucu İl Başkanı Şevket Orhan ve yönetimi ile başlatıldı. Kurucu il yönetiminin yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Şevket Orhan, Türkiye’ye kısa zamanda çok önemli katkılar koyan AK Parti Hükümetlerinin en büyük destekçilerinden birinin her dönemde Bursa Teşkilatları olduğunu söyledi. Bursa Halkı ve teşkilatlarının, ülkenin önüne büyük hedefler koyarak ve verdiği her sözü tutarak Türkiye’yi söz dinleyen bir ülke olmaktan çıkarıp, artık sözü dinlenir ve gündem belirler hale getiren başta Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her kademeden kadroları ile AK Parti sevdalılarına teşekkür eden Orhan, “ Bu kutlu yürüyüşte gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan ve partisine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursalı tüm dava arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İl Başkanı Cemalettin Torun ise, hükümetlerinin bir yandan Türkiye’nin önüne konulan büyük hedefleri gerçekleştirme yolunda gece gündüz demeden çalışırken bir yandan da kırk yıldır ülkenin başına bela olan terörü hortlatmaya çalışan iç ve dış güçlerle mücadele ettiğini belirtti. Torun, “ Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemeyenler hain planlarını devreye sokmaya çalışıyorlar. Bu yolda Mübarek Ramazan günlerinde dahi kan dökmekten, cana kıymaktan vazgeçmiyorlar.Ancak Hükümetimiz ve devletimiz kararlı duruşuyla bu şer odaklarının sonunu getirecektir. Bize düşen birlik olmak ve bu ülkede beraberliği, kardeşliği, bu ülkenin güçlenmesini istemeyen silahlı ya da silahsız, kendi kendilerine güç devşirmeye çalışan tüm örgütlerin, yapıların karşısında birliğimizi korumaktır. Türkiye’nin gücüne güç katmasını istemeyenlere en güzel cevabı bu birliğimiz verecektir. Bugün şu mübarek saatlerde burada birliğimizin en güzel örneklerinden birini sergiliyoruz. Bu güzel manzarayı oluşturan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.