Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa'da birlik gösterisi

AK Parti İl Başkanlığı’nın kuruluşundan bu yana AK Parti’ye Bursa’da hizmet etmiş kadroları biraraya getiren İftar programları, geçmiş dönem İl Başkanlarından Nagip Vardar ve yönetimi ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa'da birlik gösterisi


AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İftar buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Torun, geçmiş dönem İl Başkanlarından Nagip Vardar ve Yönetimi ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Vardar, teşkilatları bütünleştirici bir vefa örneği sergilediği için Başkan Torun’a teşekkür ederken, her dönemde olduğu gibi partilerinin ve teşkilatlarının hizmetinde olacaklarını söyledi. Başkan Torun’da konuşmasına geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen olağanüstü büyük kongreye değinerek sözlerine başladı.

Başkan Torun, AK Parti kadroları arasındaki birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneklerinden birinin olağanüstü büyük kongrelerinde bir kez daha verildiğinin altını çizerek, “Büyük kongreye gidişimizi fırsat bilerek aramıza dedikodu yoluyla fitne sokulabileceğini sananlar, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’nun görevini nasıl bir olgunluk ve AK Parti sevdası ile teslim ettiğini ve kardeşliğimizi, dava ortaklığımızı gördüler. Teşkilatlar olarak bizlere düşen de aynı şekilde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülkemizin önüne konulan hedefler doğrultusunda liderlerimizi takip etmektir. Bir yandan Ramazan’da dahi durmayarak kan döken, ülkemizde huzuru bozmaya çalışan şer odaklarının kökünü kazımaya çalışan diğer yandan da ülkemizin büyümesini istemeyen her türlü yapıya karşı Türkiye’yi dünyanın en güçlü devletlerinden biri haline getirebilmek için gecesini gündüzün katan hükümetimize gerek desteği çok çalışarak ve birlik olarak verebileceğimizi biliyoruz. Bu bilinç ve temenni ile bu geceyi güzelleştiren Sn. Başkanımıza ve iz değerli ekibine teşekkür ediyorum” dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.