Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çek-senet tahsilatı, uyuşturucu ticareti yapan 11 kişi gözaltına alındı

Nevşehir’de çek-senet tahsilatı, tefecilik, uyuşturucu ticareti, nitelikli dolandırıcılık gibi suçları işledikleri iddiasıyla 11 kişi yakalanarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de çek-senet tahsilatı, tefecilik, uyuşturucu ticareti, nitelikli dolandırıcılık gibi suçları işledikleri iddiasıyla 11 kişi yakalanarak gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında il merkezinde çek-senet tahsilatı, tefecilik, uyuşturucu ticareti, nitelikli dolandırıcılık, tehdit, şantaj, adam yaralama gibi suçları yaptıklarını tespit ettikleri suç örgütü hakkında çalışma başlattı. Başlatılan çalışma sonrasında Nevşehir merkez ve ilçelerinde 15 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Sorguları devam eden şahıslardan alınan bilgi üzerine bir kişinin de Ankara’da bulunduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri ile irtibata geçen Nevşehir KOM ekipleri şahsın yakalanmasını sağladı. Şahıs, Nevşehir KOM ekipleri tarafından Ankara’dan getirildi. Operasyonda, 3 adet 7.65 mm fişek, 10 adet kaçak cep telefonu, 1 kurusıkı tabanca, 5 adet 9 mm mermi, 16 adet av tüfeği fişeği, 1 adet muşta, 10 gram hint keneviri tohumu, 10 gram satışa hazır esrar maddesi, 1 adet senet, 2 adet bıçak ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra, 'suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, çek-senet ve para tahsil etmek, kasten yaralama-darp, mala zarar verme, hürriyeti tehdit uyuşturucu madde ticareti yapmak, 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarından adliyeye sevk edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.