Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla taraftarı ikiye böldü

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bursaspor taraftarları, zorlu maç öncesi Batalla'nın şok ayrılık kararı ile çalkalanan yeşil-beyazlı takıma yoğun destek...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Bursaspor taraftarları, zorlu maç öncesi Batalla'nın şok ayrılık kararı ile çalkalanan yeşil-beyazlı takıma yoğun destek verdi. Tribünleri dolduran yeşil-beyaz sevdalıları, Daum'la anlaşamadığını belirterek Kasımpaşa maçında oynamama kararı alan yıldız futbolcu lehine sık sık tezahürat yaptı. Taraftarlar ayrıca, yeşil-beyazlı futbolcuları tek tek tribüne çağırarak üçlü çektirdi.

"HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA"

Teksas tribününde bulunan taraftarların 'Batalla' tezahüratlarına tepki gösteren Maraton ve Kapalı tribündeki taraftarların ise "Her zaman her yerde en büyük Bursa" tezahüratı ile karşılık vermesi dikkat çekti. Bunun üzerine Teksas taraftarları da "Her zaman her yerde en büyük Bursa" tezahüratını tekrarladı.

"BANA BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM"

Bursasporlu futbolcular, öğretmenler gününü ilginç bir pankartla kutladı. Yeşil-beyazlılar sahaya, Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" sözlerinin yazılı olduğu pankartla çıktı.

Öte yandan Bursaspor taraftarları, hakem Hüseyin Göçek'e maç boyunca zaman zaman tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.