Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ardahan'da Alevi - Sünni kardeşliği pekişti

Ardahan’da Damal Cemevi’nde toplumun bütün kesimleri iftar sofrasında bir araya geldi. Kardeşlik çoşkusunun yoğun bir şekilde hissedildiği cemevindeki organizasyon büyük beğeni topladı. İftar yemeğine aşure katkısı yapan FEM Dershanesi'de...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ardahan'da Alevi - Sünni kardeşliği pekişti
Ardahan’da Damal Cemevi’nde toplumun bütün kesimleri iftar sofrasında bir araya geldi. Kardeşlik çoşkusunun yoğun bir şekilde hissedildiği cemevindeki organizasyon büyük beğeni topladı. İftar yemeğine aşure katkısı yapan FEM Dershanesi'de takdirleri topladı.

Cem Vakfı Dedesi Ali Ekber Göktekin, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, ^"Bugün Kerbela şehitlerinden Hz Peygamberin torunu İmam Hüseyin'in şehadet günüdür. Burada bu inanç merkezimizde, bu havayı bizimle yaşadığınız, bu acıyı paylaştığınız için size teşekkür ederim. Tabiî ki Muharrem ayı olsun, Kurban Bayramı olsun, bayramlar, cenazeler böyle toplantılar barışa bir vesiledir." dedi.

Fem Derhanesi Müdürü Mesut Eren'de cemevi iftarından büyük keyif aldığını belirterek, "Bugün birbirimizden hiçbir farkımızın olmadığını bir kez daha anlamış bulunuyoruz. Biz Alevi-Süunni kardeşliğini bir ömür sürdürmek istiyoruz. Onlar bizim hep kardeşimiz, yine öyle kalacaklar. Muharrem herkese huzur ve mutluluk getirsin. Biz her zaman Alevi kardeşlerimizle birlikte olduk. Gönlümüz her zaman onlarla.’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.