Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğli'de 'Şehitleri Anma ve Kuran Ziyafeti' programı düzenlendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, 'Şehitleri Anma ve Kuran Ziyafeti' programı gerçekleştirildi.    Beldedeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ereğli'de 'Şehitleri Anma ve Kuran Ziyafeti' programı düzenlendi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, 'Şehitleri Anma ve Kuran Ziyafeti' programı gerçekleştirildi.

    Beldedeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü İzzettin Aşan, "Aslında sözün bittiği yerdeyiz. Zira sözlerin en güzeli, Allah’ın kelamı, burada dünya birincisi hocalarımız tarafından size sunulacak. Kıymetli vakitlerini ayırıp, Karadeniz Ereğli’ye teşrif eden değerli hafızlarıma şükranlarımı arz ediyorum, bu güzel hizmetlerinin devamını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu programın yapımında emeği geçenlere, belediye başkanlarına, müessese sahiplerine şükranlarımı arz ediyorum. Programa katılan vatandaşlarımızın iyi bir vakit geçireceğini umut ediyorum.” dedi.

    Programda, Kur’an-ı Kerim okumada dünya ikincisi Mehmet Bilir tarafından Kur’an okundu. 2013 Dünya birincisi Reşat Çuhadar ile birlikte konuk hocalar ve Ereğli’deki imam- hatiplerden oluşan gruplar ilahiler seslendirdi. Bu sırada bazı kadınların ağladığı gözlendi.

    Program sonunda, etkinliği gerçekleştiren Gülüç Belediyesi adına Belediye Başkanı Aydın Güngör’e teşekkür edildi.

    Programı Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Gökçeler belediye Başkanı Bekir Çolak, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli TSO meclis başkanı Faruk yazıcı, AK parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kemal karaca ile kalabalık vatandaş izledi.

    Belediye Başkanı Güngör, program sonrası yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri etkinliğe ilgilin her geçen yıl arttığını belirterek “Gelenek haline getirdiğimiz etkinliklerimizi sürdürüyoruz. 15 yıllık belediye başkanlığı yaptığım beldemizde bu etkinliğimizi önceleri camilerimizde gerçekleştiriyorduk. Ancak ilgi arttıkça gelen insan sayısı da fazlalaştı. camilere sığmamaya başlayan etkinliğimizi Buyük Anadolu Ereğli Otel’deki bin 500 kişilik salonda yapmaya başladık. Bu etkinliğimize dünyaca ünlü hocalarımızı davet ediyoruz. Katkıda bulunanlara ve etkinliğe katılan halkımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.