Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En başarılı Mercedes-Benz servis ekibi Türkiye’den

‘Burning for Success’ sloganıyla gerçekleştirilen MercedesBenz Global Tech Masters Truck 2013 yarışmasında Mercedes Türkiye ekibi birinci oldu.Mercedes-Benz bünyesinde görev yapan teknisyenlerin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmek, ihtiyaçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
En başarılı Mercedes-Benz servis ekibi Türkiye’den
‘Burning for Success’ sloganıyla gerçekleştirilen MercedesBenz Global Tech Masters Truck 2013 yarışmasında Mercedes Türkiye ekibi birinci oldu.

Mercedes-Benz bünyesinde görev yapan teknisyenlerin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmek, ihtiyaçlarını belirleyerek eğitim içeriklerini şekillendirmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen ve Stuttgart’ta finali yapılan Mercedes-Benz Ticari Araç Servis Yarışması’na katılan ekip, 63 uzman servis elemanı ve servisler arasında yapılan değerlendirme sonucunda birinci geldi. Yarışmada İtalya ikinci, Almanya ise üçüncü oldu.

Kamyon ve otobüs bölümlerinden sorumlu Daimler Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Wolfgang Bernhard, tüm dünyada müşterilerine standart olarak aynı kaliteyi sunmak için firma içinde de rekabet ettiklerini ve bu anlayışla çalışan ekibin birinciliği aldığını söyledi. Bernhad, “Daimler-Kamyon çalışanlarımız, beceri, yüksek motivasyon ve bağlılıkla müşteri hizmetinde gösterdikleri performansla genel başarıda büyük paya sahip.” dedi.

İşçilere yönelik uluslararası motivasyon ve yeterlilik programı olarak bilinen Mercedes-Benz Global Tech Masters’ın bu yılki finallerine Belçika, Brezilya, Almanya, İtalya, Portekiz, İsviçre, İspanya, Güney Afrika ve Türkiye’den 5 bin başvuru yapıldı.

Yarışmacılar atölye sürecinde A’dan Z’ye her alanda teori ve pratik olarak test edildi. Bireysel performansları değerlendiren jüri, bunu ülke takım puanına ekledi.

Yarışma çerçevesinde yarışmacıların aracı teslim almalarından başlayarak, tamamlayıp teslim edene kadarki süreç içerisindeki tüm işlem ve eylemleri denetlendi. Türkiye ekibi bu değerlendirmelerin sonunda mutlu sona ulaşarak birinciliği elde etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.