Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alman polisi, hırsızlık çetesini çökertti

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde bir birahaneyi yabancılar dairesinin desteğiyle denetleyen Polis hırsız çetesini çökertti. İhbar üzerine birahaneyi denetleyen polis, denetlenen 71 kişiden 70’inin sabıkalı olduğunu tespit etti. Bunlardan...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'nın Düsseldorf şehrinde bir birahaneyi yabancılar dairesinin desteğiyle denetleyen Polis hırsız çetesini çökertti. İhbar üzerine birahaneyi denetleyen polis, denetlenen 71 kişiden 70’inin sabıkalı olduğunu tespit etti. Bunlardan iki tanesinin Kuzey Afrikalı olduğu ve Almanya’da kaçak yaşadığı öğrenildi.

Dört kişi ise yabancılar dairesin tarafından bekleniyordu. Düsseldorf Polisi bu olaylardan sonra daha sık denetimler yapacağını duyurdu. Öte yandan polis son günlerde Düsseldorf çevresinde kendilerini teknsiyen olarak tanıtan ve evlere sızan hırsızların dolaştığı konusunda uyardı.

En son 86 yaşındaki bir bayanı bu yöntemle kandıran hırsızlar para ve değerli takıları çaldılar. Polis, vatandaşları bu konuda dikkatli olmalarını ve eve gelen kişilerin kimliğini sorma, hatta gerekirse söz konusu şirketi arayıp gerçekten bir çalışanın gönderilip gönderilmediği konusunda bilgi alınmasını tavsiye ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.