Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürat Kargo’dan Meclis'in kitap kampanyasına destek

TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile Meclis’te düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 8 bin 100 kitap, 81 ilin 81 okul kütüphanesine gönderilecek. Proje ile okumaya ilginin artırılması hedefleniyor....

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Kütüphane ve Arşiv Hizmetleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile Meclis’te düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 8 bin 100 kitap, 81 ilin 81 okul kütüphanesine gönderilecek. Proje ile okumaya ilginin artırılması hedefleniyor. Sürat Kargo’nun sponsorluğunda kitaplar ücretsiz olarak dağıtılacak.

TBMM'de gerçekleştirilen kampanyaya ilişkin bilgi veren TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, “81 ilde 81 okula 8 bin 100 kitap göndermek üzere projemizi hayata geçirdik. Zaman zaman çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen projelerin pek çoğu toplumun hafızasında yer etti ve bunlardan bir kısmı ödüle layık görüldü. Bu tür faaliyetlerden üç temel beklentimiz var. Kendi personelimiz arasında bir farkındalık oluşturmak. İkincisi, hem vatandaşa, hem diğer kamu kurumlarına örnek olmak ve onları da teşvik etmek. Üçüncüsü, bu tür sosyal projelerle bir kişinin dahi hayatında olumlu değişiklik olsa, biz bunu başarı kabul ediyoruz ve bu projeleri hayata geçirmeye değer diye düşünüyoruz. Kitap toplama kampanyası sembolik bir adımdır. Bir okul için belki yüz kitap, binlerce okul varken sadece 81 okula gönderilmesi. Ancak ümit ediyorum, başka kurumları da harekete geçirir ve onlar da başka sosyal projelere destek olurlar."

Projeye Sürat Kargo'nun sponsor olarak destek verdiğini dile getiren Neziroğlu, kitapların dağıtımının bu sayede ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.