Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'da Mancini, Drogba'yı ilk 11'e almadı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da ligin flaş takımı Sivasspor'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılı ekipte İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, Sivasspor karşısında golcü oyuncusu Dider Drogba'ya...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da ligin flaş takımı Sivasspor'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılı ekipte İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, Sivasspor karşısında golcü oyuncusu Dider Drogba'ya ilk 11'de görev vermedi.

Galatasaray, konuk ettiği Sivasspor'u yenerek Arena'daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmak istiyor. Galatasaray için milli aradan önceki hafta hiç de iyi geçmedi. Önce Danimarka’da Şampiyonlar Ligi maçında Kopenhag’a kaybeden sarı-kırmızılılar, ardından Kadıköy’de Fenerbahçe’ye yenildi.

Süper Lig'de 6. sıraya kadar gerileyen sarı-kırmızılı ekip, zirvenin tam 9 puan uzağında kaldı. Galatasaray’ın artık kredisi yok. Hedef, ilk yarıda kalan 6 maçı da kazanarak devre arasına en iyi şekilde girmek.

Bu yoldaki ilk engel ise Roberto Carlos’un Sivasspor’u. Ligde 3. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip müthiş bir çıkış yakaladı. İstanbul’a iddialı geldi. Brezilyalı çalıştırıcı, Türk Telekom Arena’dan galibiyetle çıkacaklarına emin. Konuk ekipte tek eksik, sarı kart cezalısı Ziya Erdal. Bu zorlu mücadele öncesi Galatasaray’da tam anlamıyla bir sakatlık krizi var. Özellikle savunmada eksik çok. Semih, Hakan oynayacak durumda ancak İtalyan çalıştırıcı, Real Madrid maçını düşündüğü için bu oyuncuları riske etmedi.

Aynı şey Sneijder ve Muslera için de geçerli. Sabri’nin de sarı kart cezalısı olması nedeniyle Roberto Mancini, stoperde Gökhan’a, sol bekte ise Dany’ye görev vermek zorunda kaldı. Her şeye rağmen Galatasaray, Sivasspor'u da devirip Arena’daki galibiyet serisini 3 maça çıkartmaya kararlı.

Mancini, ayrıca sürpriz bir kararla Drogba'yı da yedek olarak bekletiyor. Mancini'nin diğer sürprizi ise sol açıkta oyanayacak Riera'ya da görev vermesi oldu.

Stat: TT Arena
Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Mehmet Metin
Galatasaray: Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Dany, Aydın, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Umut
Sivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Eren, Burhan, Adem, Kadir, Aydın, Aatif, Djebbour
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.