Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

220 kiloya ulaşan Leyla'nın tedavi sorunu çözüme kavuşturulamadı

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan, aşırı kiloları nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve tedavi için yardım isteyen 39 yaşındaki Leyla Acar'ın tedavi sorunu çözüme kavuşturulamadı. Yenidoğan Mahallesi'nde yaşayan Kemal ve Maviye...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
220 kiloya ulaşan Leyla'nın tedavi sorunu çözüme kavuşturulamadı
Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan, aşırı kiloları nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve tedavi için yardım isteyen 39 yaşındaki Leyla Acar'ın tedavi sorunu çözüme kavuşturulamadı.

Yenidoğan Mahallesi'nde yaşayan Kemal ve Maviye Acar çiftinin çocukları Leyla, 20 yıldır aşırı kiloları nedeniyle sorun yaşıyor. İhtiyaçlarını ailesinin yardımıyla giderebilen Acar, anne ve babasının yardımıyla güçlükle yürüyebiliyor.

    Yaşadığı dramla ilgili haberlerin gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Genç kızın muayenesi için Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü'nden randevu alındı. Leyla'nın hastaneye getirilmesi için evine obez ambulansı gönderildi. Ambulansla hastaneye getirilen genç kız, Doç. Dr. Mehmet Çölbay tarafından muayene edilip gerekli tahlilleri yapıldı. Acar, tedavisinin Düzce ve Ankara'da ki hastanelerde yapılabildiği söylenerek yeniden evine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.