Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlar organlarını bağışladı

Edirne merkezde bulunan 16 mahallenin muhtarı organlarını bağışladı. Yerel seçimler öncesinde Ankara’ya çıkarma yapan Edirneli muhtarlar, siyasi partilerin grup toplantılarına katıldı.    Sayı sınırlaması nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2013 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2013 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhtarlar organlarını bağışladı
Edirne merkezde bulunan 16 mahallenin muhtarı organlarını bağışladı. Yerel seçimler öncesinde Ankara’ya çıkarma yapan Edirneli muhtarlar, siyasi partilerin grup toplantılarına katıldı.

    Sayı sınırlaması nedeniyle AK Parti Grup Toplantısı'na katılamayan muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) toplantısına katıldı. Ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden muhtarlar, seçim öncesinde şehrin nabzı ile ilgili düşüncelerini genel başkanla paylaştı.

    Yoğun programı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşemeyen muhtarlar, Sağlık Bakanı ve aynı zamanda Edirne Milletvekili olan Mehmet Müezzinoğlu’yla görüştü.

    Ankara’ya yaptıkları ziyareti değerlendiren Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tasmalı, ziyarette muhataplarına şehrin sorunlarını aktardıklarını ve çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

    Sağlık Bakanı’yla görüşmeleri sırasında Edirneli muhtarlar olarak organlarını bağışladıklarını anlatan Tasmalı, “Sayın Bakanımızın imzasıyla 16 tane arkadaşımızla birlikte organ bağışı yaptık. Bu ülkenin kanayan bir yarası ve milli bir konudur. Biz buna Edirne milletvekili olan bakanımız adına örnek olsun diye organlarımızı bağışladık.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.