Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güreşte Atatürk Kupası Yamanlar’ın

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Kupası'nda 14-15 yaş Greko-Romen güreş müsabakaları, Buca Afetevleri Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya 12 takım...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güreşte Atatürk Kupası Yamanlar’ın
10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Kupası'nda 14-15 yaş Greko-Romen güreş müsabakaları, Buca Afetevleri Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya 12 takım katıldı.

Dört birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük kazanan Karabağlar Özel Yamanlar Ortaokulu, 69 puanla şampiyon oldu. 54 puan alan Bayraklı Belediyespor ikinciliği elde ederken 45 puanla Seferihisar İHO üçüncü oldu. Başarılı güreşçilerin ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu tarafından verildi. Karabağlar Özel Yamanlar Ortaokulu Müdürü Murat Çelen ise yaptığı açıklamada, “Atatürk adına düzenlenen böylesi anlamlı bir müsabakada şampiyon olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Güreşin marka okuluyuz. Kulüp takımlarının da katıldığı bu turnuvada şampiyon olmak bizi ayrıca memnun etti. Spora her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.