Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmam-hatiplilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi

Bursa İnegöl Belediyesi ve Hayrat Vakfı İnegöl Temsilciliği işbirliği ile imam hatip ortaokullarına bu dönem başlayan öğrencilere, Kur’an-ı Kerim hediye etti. Dağıtımın öncesi bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2013 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İmam-hatiplilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi
Bursa İnegöl Belediyesi ve Hayrat Vakfı İnegöl Temsilciliği işbirliği ile imam hatip ortaokullarına bu dönem başlayan öğrencilere, Kur’an-ı Kerim hediye etti. Dağıtımın öncesi bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hayrat Vakfı ve Hayrat Neşriyat belediyeler işbirliği ile imam hatip okullarındaki öğrencilere Ahmed Hüsrev hatlı tevafuklu Kuran-ı Kerim hediye edildiğini belirterek, ilçemizde de İnegöl Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle 4 İmam Hatip ortaokulunda ki 5.sınıf öğrencilerine Tevafuklu "Kuran-ı Kerim" hediye ettiklerini söyledi.

Aktaş, kız öğrenciler için pembe renkli, erkek öğrenciler için ise mavi renkli olmak üzere yaklaşık bin adet Kuran-ı Kerim dağıtımı yapılacağını kaydetti.

Hayrat Vakfı İnegöl Temsilcisi Süreyya Saltık ise, “Kur’an-ı Kerim okumak lazım. Gelen mesajı dikkatli okumak lazım. Burada öğretmenleriniz sizlere yardımcı oluyorlar. Biz de Belediye Başkanımızla beraber destek olmak istedik. İnşallah siz Kur’an-ı hem düzgün okuyacaksınız, hem anlamını bileceksiniz, hem de mümkün olduğu kadar hayatınıza aksettirmeye çalışacaksınız” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Cavit Yakşi’de, şunları söyledi: “İnegöl, okullarına, öğrencilerine çok hassasiyet gösteren, her türlü ihtiyacını karşılayan bir ilçe. Başta belediyemiz, vakıflar, dernekler aracılığıyla okullarımızın özellikle fiziksel anlamda güzelleşmesi için çok büyük gayret gösteriyorlar. Desteklerini görüyoruz. Bu yıl 2 milyon TL’lik bir bütçeyle yapılan çalışmalarla, İnegöl’de fiziksel sıkıntısı kalan bir okulumuz olmadı. Bu gün çok daha farklı ve özel bir gün. Her şey maddi olarak düşünülmemeli, çocuklarımızın manevi dünyalarının da tamamlanması bakımından hediyelerin en güzelini çocuklarımıza veriyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.