Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSTED’de eğitimler devam ediyor

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED) tarafından, KOSGEB işbirliği ile ‘Aile işletmelerinde kurumsallaşma, girişimcilik, finansal yönetim, finansal analiz etkinlikleri, yatırım analizi ve portföy yönetimi’ üzerine eğitim seminerleri...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OSTED’de eğitimler devam ediyor
Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED) tarafından, KOSGEB işbirliği ile ‘Aile işletmelerinde kurumsallaşma, girişimcilik, finansal yönetim, finansal analiz etkinlikleri, yatırım analizi ve portföy yönetimi’ üzerine eğitim seminerleri düzenlendi.

Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hakan Başer, tarafından verilen seminerlere katılanlar işletmelerinin geliştirilmesi, büyütülmesi, devlet desteklerinden istifade edilmesi, kurumsallaşma kültürünün oluşturulması ve iş verimliliğinin artırılması gibi çok önemli bilgiler edindi. OSTED Başkanı Beytullah Ter, “Yürüttüğümüz tematik projemiz kapsamında yapılan anketlerin değerlendirilmesi sonucunda talep edilen eğitimler arasında yer alan kurumsallaşma (aile işletmelerinde yönetim), girişimcilik, finansal yönetim, finansal analiz etkinlikleri, yatırım analizi ve portföy yönetimi gibi eğitimler verildi. Teknik eğitimlere yönelik önümüzdeki günlerde bu tür eğitim kursları açacağız.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.