Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cengiz, 'Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı'

Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Türkiye Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) tarafından 'Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı' seçildi. ÇOSKK, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i çocuklara yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cengiz, 'Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı'
Erzurum merkez Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Türkiye Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) tarafından 'Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı' seçildi.

ÇOSKK, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i çocuklara yönelik yatırım ve projeleri nedeniyle 'Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı' olarak belirledi. Cengiz’e ödülü, 22 Kasım Cuma günü Kayseri’de ÇOSKK ile Tekden Koleji’nin birlikte düzenleyeceği “Çocuklar Oyun Haklarını Bizimle Paylaşıyor” programında verilecek. Programda ayrıca, “54 Çocuk, 54 Oyun, 54 Hikaye” isimli serginin de açılışı yapılacak.

Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ÇOSKK tarafından verilecek olan ödülü almaktan büyük onur ve mutluluk duyacağını ifade ederek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve aydınlık yarılarımızın teminatıdır. Bunun için belediye olarak çocuklarımıza yönelik proje ve hizmetlere ayrı bir önem veriyoruz. İlçemizde açtığımız oyuncakevi Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Donanımlı ve görsel estetiği olan parklar bunun bir göstergesidir. Yakın bir zamanda belediyemizce tahsisi yapılan alanda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce çocuk kütüphanesi açılacak. Çocuklara yönelik projeleri çok önemsiyoruz. Ayrıca geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması noktasında da bizzat destek sunup, çaba sarfediyoruz.” dedi.

ÇOSKK Genel Başkanı Oktay Yellikaya, Cengiz’in çocuklara yönelik projeleri, Erzurum’da düzenlenen geleneksel çocuk oyunlarına katılarak, desteklerinden dolayı konfederasyon olarak “Yılın Çocuk Dostu Belediye Başkanı” seçtiklerini vurguladı.Yellikaya, geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılmasına desteklerinden dolayı da Başkan Cengiz’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.