Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey, sünnet çocuklarının heyecanına ortak oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kapalı Çarşı esnafı tarafından düzenlenen geleneksel sünnet törenine katılarak, çocukların heyecanına ortak oldu.Kapalı Çarşı Derneği’nin düzenlediği 34. Geleneksel Sünnet Töreni, ihtiyaç...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey, sünnet çocuklarının heyecanına ortak oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kapalı Çarşı esnafı tarafından düzenlenen geleneksel sünnet törenine katılarak, çocukların heyecanına ortak oldu.

Kapalı Çarşı Derneği’nin düzenlediği 34. Geleneksel Sünnet Töreni, ihtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının ilk mürüvvetini görme heyecanını yaşattı. Geleneksel toplu sünnet töreninde bu yıl 45 çocuk sünnet oldu. Yaşları 5 ile 12 arasında değişen çocuklar oyunlar oynayarak günün keyfini doyasıya çıkardı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey her yıl olduğu gibi bu yıl da minikleri yalnız bırakmadı. Aileleri ve çocukları kutlayan Başkan Bozbey, günün anısına futbol topu hediye etti. Başkan Bozbey çocuklar ve Kapalı Çarşı esnafı ile de çalınan şarkılar eşliğinde oyun oynadı.

Sünnet sevinci yaşayan çocukların ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Mustafa Bozbey’e dernek yönetimi de verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.