Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozbey Halk Günü’nde 150 kişiyle görüştü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi.Başkan Mustafa Bozbey, Halk Günü’nde yurttaşları Nilüfer “Barış Meclisi”nde ağırladı. Halkın talep ve dertlerini dinleyen Bozbey, çözüm için talimat...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozbey Halk Günü’nde 150 kişiyle görüştü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi.

Başkan Mustafa Bozbey, Halk Günü’nde yurttaşları Nilüfer “Barış Meclisi”nde ağırladı. Halkın talep ve dertlerini dinleyen Bozbey, çözüm için talimat verdi. Mudanya’dan gelen şair İsmet Gür’ün soruları üzerine ulaşım konusuna işaret eden Bozbey, “Sürekli nüfus olarak gelişen Bursa’da mevcut sistemlerle ulaşımın çözülemeyeceği anlaşıldı. Bursa trafiğinin çözümü yer altı metro sistemidir. Dünyanın birçok yerinde ulaşım sistemi yolcunun ayağına gider. Bizde ise tam tersi yolcu ulaşım sistemine gidiyor. Böyle olunca vatandaş kendi özel aracına yöneliyor” dedi.

Halk Günü’ne katılanlar arasında Bursa Kütahyalılar Derneği de vardı. Bozbey’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Keramet Ünal, halk tarafından çok sevilmesinin sebebini sordu. Bozbey, “Kimseyi ötekileştirmeme felsefem var. Ben insanları seviyorum. İnsanların iyi, kötü gününde yanında olmaya çalışıyorum. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdakine de öyle davranın” diye konuştu.

Gün boyu 150 kişiyi dinleyen Bozbey’e Bursa Kütahyalılar Derneği plaket, Nilüfer Sevgi Korosu da çiçek verdi. Görüşmeler sırasında Başkan Bozbey kendisini ziyarete gelen 7. sınıf öğrencisi Emircan Özşaşılar’ı koltuğuna oturtarak bir süre sohbet etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.