Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAMEK’ten 4 bin 500 kişiye aşure

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GAMEK), bünyesinde faaliyet gösteren kurs merkezlerinde aşure dağıtımı yapıldı.Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Cumhuriyet Gençlik Merkezi, Kurbanbaba...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GAMEK’ten 4 bin 500 kişiye aşure
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GAMEK), bünyesinde faaliyet gösteren kurs merkezlerinde aşure dağıtımı yapıldı.

Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Cumhuriyet Gençlik Merkezi, Kurbanbaba Gençlik Merkezi ile Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde Muharrem ayı sebebiyle yaklaşık 4 bin 500 kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirdi. GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde Suriyeli aileler ile burada okuyan öğrencilere yönelik dağıtımı Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol ile GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, kendi elleriyle yaptı. Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir ay olduğuna dikkat çeken Akyol, “Bu çerçevede GAMEK’in düzenlediği aşure günü etkinlikleri çerçevesinde bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak, örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Bu günler halkımızla bizler için kaynaşma adına büyük önem arz etmektedir. Muharrem ayının ülkemize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Kurs öğrencileri ve dışarıdan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte GAMEK öğretmenleri de esnafları tek tek dolaşarak aşure dağıttı. Akyol, GAMEK Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bin 600 kişiye, GAMEK Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi’nde 2 bin kişiye ve GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde ise 900 kişiye etkinlik çerçevesinde aşure dağıtımının gerçekleştirildiğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.