Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Webo: Kendimizi hayallere kaptırırsak, hatalar yapabiliriz

Fenerbahçe'nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, karşılaşmaları maç maç düşündüklerini belirterek, "Kendimizi hayallere kaptırırsak, bu bizim hata yapmamıza neden olabilir." dedi. Webo, milli takımıyla katılacağı 2014 Dünya Kupası'nda...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, karşılaşmaları maç maç düşündüklerini belirterek, "Kendimizi hayallere kaptırırsak, bu bizim hata yapmamıza neden olabilir." dedi. Webo, milli takımıyla katılacağı 2014 Dünya Kupası'nda Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi de temsil edeceklerini söyledi.

    Sabah yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulunun golcü oyuncu, Kamerun Milli Takımı'yla 2014'de Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

    Webo, "Büyük bir mutluluk yaşadık. Buradaki diğer arkadaşlarım da çok iyi karşıladı beni. Biz orada bir anlamda Fenerbahçe'nin elçileri olarak mücadele edeeceğiz. Türk futbolunu, Fenerbahçe'yi temsil edeceğiz. Türkiye orada olmayacak maalesef. Biz bir anlamda orada Türk futbolunu da temsil edeceğimizi düşünüyorum. Maçlarımızı oynarken Fenerbahçe ve Türk taraftarların bizi izliyor olacağını ve destekliyor olacağını da düşünüyoruz. Sonuçta buradaki yabancı futbolcuların bir çoğu oraya gidecek. Türk futbolunun yarısını temsil eder nitelikte bir mücadele göstereceğiz aslında." diye konuştu.

REKABETİN KARŞILIĞINI SAHADA ALIYORUZ

    Forvet hattındaki rekabette zaman zaman yedek kaldığı; buna rağmen moralinin bozulmadığı ve formunu koruduğu yönündeki düşünceye karşı yıldız oyuncu, "Çalışmanın sonucu. Günlük şekilde çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Sow ve Emenike de büyük profesyoneller onlar da her zaman ellerinden gelen katkıyı vermeye gayret gösteriyorlar." ifadelerini kullandı.

    Webo, forvet hattındaki rekabetle ilgili de "Fenerbahçe gibi kulüplerde böyle rekabetlerin olması normaldir. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir isim, çok büyük bir kulüp. Hepimiz burada takım için çalışıyoruz. Bu rakebet takıma katkı sağlıyor. Sonucunu da sahada alıyoruz ve şu anda ligin lideri konumundayız." şeklinde konuştu.

    Şampiyonlukla ilgili bir soruya da Kamerunlu futbolcu, gerçekçi olduklarını dile getirerek, şu karşılığı verdi: "Şu anda tabii ki konumuzun bilincindeyiz. Hedefimiz de açıktır. Biz şampiyon olmak için yola çıktık. Hedef önümüzde olmasına rağmen, biz her zaman maç maç bakıyoruz. En önemli maç şu anda Medical Park Antalyaspor'a karşı oynayacağımız karşılaşma. Biz ondan sonrasını şu anda düşünmüyoruz. Çünkü eğer kendimizi hayallere kaptırırsak, daha ileri şekilde düşünürsek, maç maç gitmezsek bu bizim hatalar yapmamamıza neden olabilir."

GALATASARAY MAÇINDA KAZANMA ÖZELLİĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK

    Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ı 2 - 0 yendikleri maçı 'fantastik' olarak niteleyen Webo, "Çok iyi bir performans gösterdik. Ve kazanan özelliğimizi ortaya koyduk." dedi.

    Webo, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Kişisel olarak keyif aldım. Taraftarlarımızla aramızda çok iyi bir iletişim vardı. Onlarla bu atmosferi yakalayarak maçı kazandık. Bu açıdan baktığımızda benim Fenerbahçe'deki en iyi maçımdı diyebilirim."

    Ligin 13. haftasında Beşiktaş'la oynayacakları maçın sorulması üzerine de golcü oyuncu, "Samimi olarak söylemek istiyorum. Biz tamamen Medical Park Antalyaspor maçını düşünüyoruz. Onların hızlı hücum oyuncularını, onların kompakt oynamayı başarabilen orta saha oyuncularını düşünüyoruz. Bu hafta önümüzde almak istediğimiz çok önemli 3 puan var. Diğer maç da 3 puan değerinde. Bu nedenle biz önümüzdeki maçı düşünüyoruz." cevabını verdi.

TEK HEDEFİM TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞU

    Gol krallığı ile ilgili bir soruya da Webo, tek hedefinin şampiyonluk oluduğunu ifade etti.

    Kamerunlu oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: "Benim hedefim takımın şampiyon olması sadece. Ben gol kralı olursam; ama takım şampiyon olamazsa bu hiçbir anlam kazanmaz. Bu yüzden tek hedefim takımın şampiyon olması."

    Webo, açıklamalarının ardından basın mensuplarına Türk Bayrağı'yla poz verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.