Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duayen sanatçılar için vefa gecesi düzenlenecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'de müziğin duayenleri için Vefa Gecesi düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Vefa Gecesi'ne TRT Akşam Sefası sanatçıları konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'de müziğin duayenleri için Vefa Gecesi düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Vefa Gecesi'ne TRT Akşam Sefası sanatçıları konuk olacak.

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'de müziğe gönül vermiş usta isimleri bir araya getiriyor. Aralarında yakın zamanda kaybettiğimiz sanatçıların da bulunduğu Sabit Özenç, Nihat Hastorun, Kazım Begisi, Hayrettin Türkmen, Mehmet Benli, Hulusi Ateş, Mustafa Çınar, Osman Uyan, İsmail Ediz, İsmail Ötenkaya, Naci Ergündoğan, Muzaffer Keçecioğlu, Nurullah Temiz, Muammer Burçak, Şükrü Gençsoy, Naci Kantarcı, Mustafa Kaya ve Nihat İşman için düzenlenecek gecede TRT'nin Akşam Sefası sanatçılarından Esra İçöz ile Bahadır Özüşen de katılarak bir konser verecek.

Vefa Gecesi yarın (22 Kasım Cuma) saat 19.30'da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak ve ücretsiz olarak takip edilebilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.