Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Finikeli dershaneciler, Başkan Dülgeroğlu'na dertlerini anlattı

Antalya Finike'de faaliyet gösteren dershaneciler, kamuoyunun günlerdir tartıştığı dershanelerin kapatılmasıyla ilgili yasa taslağından endişeliler.Finike'deki dershane müdürleri, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu’nu ziyaret ederek sorun...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Finikeli dershaneciler, Başkan Dülgeroğlu'na dertlerini anlattı
Antalya Finike'de faaliyet gösteren dershaneciler, kamuoyunun günlerdir tartıştığı dershanelerin kapatılmasıyla ilgili yasa taslağından endişeliler.

Finike'deki dershane müdürleri, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu’nu ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını anlattı. Kapatma tartışmaları sebebiyle büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen dershaneciler, maddi zararın artmasından endişeleniyor.
Sınav Dergisi Dershanesi Müdürü Mehmet Çiçen, Çözüm Akdeniz Dershane Müdürü Orhan Coşkun, ve Hedef Dershanesi Müdürü Selami Gülmez dershanelerin kapatılması ile ilgili ortak bir açıklama yaptı. Sorunlarını Başkan Dülgeroğlu ile paylaşmak için geldiklerini söyleyen Sınav Dergisi Dershane Müdürü Mehmet Çiçen, “Bizim en büyük destekçimiz siyasetçilerdir. 25 yıldır Finike halkını yöneten başkanımızın, dershaneler ile başlayan ve daha sonra ücretsiz etüt merkezleri ve okuma salonlarının kapanmasıyla alakalı sorunlarımızın çözümü için yanımızda olacağına inanıyoruz.” dedi.
İşyerlerini bin bir zorlukla kurduklarını, ayakta kalabilmek için maddi ve manevi büyük sıkıntılar çektiklerini belirten Hedef Dershanesi Müdürü Selami Gülmez de “İlçenin eğitimine katkı sağlayan işletmelerimizin kapatılması kimseye fayda sağlamayacaktır.” dedi. "İşletmelerimizin kapanması gündeme geldiğinden bugüne, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımızla endişe içinde bekliyoruz." diyen Çözüm Akdeniz Müdürü Orhan Coşkun ise “Zor şartlar altında çalışarak bu noktaya geldik. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize burs verdik. Üç dershanede yaklaşık 100 öğrenciyi ücretsiz okutuyor ve en iyi şekilde sınava hazırlamaya çalışıyoruz.” dedi.
Dershaneleri kapatma sürecinin hiç kimseyi mağdur etmeden çözüme kavuşacağına inandığını belirten Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, “Sizin serzenişlerinizi üst makamlara anlatacağım. Tedirgin olmadan sabırlı bir şekilde beklemenizi tavsiye ediyorum." dedi. Dülgeroğlu, “Sayın Başbakanımızın muhakkak bir planı vardır ve ortak bir çözüm bulunacaktır. Altıncı hissim beni hiç yanıltmadı, sizin isteklerinizin yerine getirileceğini temenni ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.