Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taekwondonun kraliçeleri

Bu yıl 3'üncüsü organize edilen 'Kraliçeler Tekvando Şampiyonası'nda 120 sporcu mücadele ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2013 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2013 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taekwondonun kraliçeleri
 Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Taekwondo Federasyonu İl Temsilciliğince düzenlenen "Kraliçeler Tekvando Şampiyonası" nefesleri kesti. Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılan ve dereceye giren milli sporcuların mücadele ettiği turnuvaya 26 ilden 148 bayan sporcu katılıyor. Osmangazi Belediyesi'ne ait Acemler Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın açılış törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Elçin ve çok sayıda davetli katıldı.



Vali Karaloğlu, 2013 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda Bursa'yı temsil eden sporculara özel hediyeler verdi. Vali, ayrıca bayanlar 44 kiloda dereceye giren 1. Zeynep Demirel, 2. Filiz Ögel, 3. Sevda Soysal’a madalyalarını takdim etti. Şampiyona yarın diğer branşlarda yapılacak karşılaşmalarla sona erecek.



Ramazan Erçin, sporculara başarılar dileyerek, “Bu yıl 3'üncüsünü düzenlediğimiz Kraliçeler Tekvando Şampiyonası'nda mücadelen eden bayan tekvandocularımıza başarılar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.