Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhangazi'de kaza: 2 ölü

Orhangazi'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhangazi'de kaza: 2 ölü

Kaza, saat 19.45 sıralarında Orhangazi ilçesi Göl yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Orhangazi’deki bir otomotiv fabrikasının yemekhanesinde çalışan Güray Ertan (39) ile Okan Aksu (32), 16 VL 974 plakalı motosikletle İznik Gölü piknik alanından dönerken, Göl yolu Cesa Çember fabrikası önünde kontrolden çıkan motosiklet, karşı yönden gelmekte olan Cüneyt V. (40) idaresindeki 16 VU 245 plakalı fabrika servis minibüsüne çarptı. Çarpışma sonrasında motosikleti kullandığı iddia edilen Ertan kaza yerinde feci şekilde can verdi.

Kaza sonrasında olay yerine ambulanslar sevk edilirken, sağlık ekipleri durumu ağır olan Okan Aksu'yu Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Evli ve iki çocuk babası olan Aksu, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat Orhangazi-Göl yolu trafiğe kapalı tutuldu. Kazaya karışan servis minibüsünün şoförü Cüneyt V. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazada ölenlerin yakınları hastaneye akın ederken, gözyaşlarını tutamadı.

Savcı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.