Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necati Şahin'den tweet: O iddia yalan

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necati Şahin, AK Partili milletvekili Mustafa Öztürk'ün iddialarını yalanladı. Şahin'in yalanlaması üzerine Öztürk bir mesaj daha attı, polemik genişledi...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2013 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necati Şahin'den tweet: O iddia yalan
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necati Şahin, AK Partili milletvekili Mustafa Öztürk'ün iddialarını yalanladı.

"İSPATA DAVET EDİYORUZ"
Şahin twitter'dan "...Bursa Akparti Milletvekili sayın Mustafa Öztürk beyin söylediği 'Akparti genel merkezine dosya verdiğimiz' konusu gerçek dışıdır..Kendisini ispata davet ediyoruz.. Bugün aldığımız binlerce tebrik ve destek telefonlarına layık olmaya çalışacağız" diye yazdı.



MUSTAFA ÖZTÜRK NE DEMİŞTİ
Bilindiği gibi, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, yine twitter'dan "...Necati Şahin in CHP den aday adaylığı için istifa ettiğini medyadan takip ediyorum. Necati bey CHP nin karakterini hızlı kavramış. Aksam başka sabah başka. Sn.Sahin Ak Parti genel merkezimize aday adaylığı müracatı yapmıştı Kişisel beklentiler insanı ne hale düşürüyor" diye yazmıştı.





MUSTAFA ÖZTÜRK'TEN BİR MESAJ DAHA
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Necati Şahin'in iddiayı yalanlayan ve ispata davet eden twitter mesajının bursahaber.com.tr'de yayınlanmasının hemen ardından bir mesaj daha attı... İşte Öztürk'ün, Necati Şahin'in AK Parti Genel merkezi nezdinde aracılar koyduğunu ima eden o mesajı:




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.