Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MODEF gün sayıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4-9 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek MODEF EXPO Fuarı'nın açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MODEF gün sayıyor

İnegöl’ün 30. fuarı olan MODEF EXPO Fuarı için firmalar hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni ürünlerini fuar için hazırlayan firmaların fuar alanında hummalı çalışmaları devam ediyor. Fuar açılışına Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılacağını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’ün mobilya başkenti olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, “Mobilya sektöründe 100 yıllık maziye sahip İnegöl’ümüzde yılda iki defa yapılan bu fuarların mobilyamızın dünyaya tanıtılmasında önemli yeri var. Yakında mobilyacıların haricinde İnegöl’de bulunan her koldan esnafımızın olumlu etkileneceği bir fuar dönemine gireceğiz. 4-9 Kasım 2013 tarihleri arasında açılacak olan MODEF EXPO Fuarı'nda firmalar yeni ürünlerini teşhir edecek" dedi.

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Fuarcılık Organizasyonu (İFOR) Başkanı Alinur Aktaş, 2000'li yıllardan itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilyasının yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük çıkış yakaladığını söyledi.

MODEF EXPO 2012'nin en başarılı geçen fuarlardan biri olduğunu ileri süren Aktaş, “2012 yılında 48 ülkeden toplam 602 profesyonel yurt dışı ziyaretçisi İFOR Fuarcılık ve Ant Expo firması aracılığı ile fuarımızı ziyaret etmiştir. Bu sene düzenleyeceğimiz 30. MODEF EXPO 2013’ü 4-9 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. EXPO Fuarı'na yoğun talebi karşılamak, daha fazla mobilyacının katılabilmesini sağlamak için fuar alanımıza modern portatif çadır da kuruldu. Fuarımızda 24’ü portatif çadırda, 121‘i de fuar alanımızda olmak üzere toplam 145 firma yer alıyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.