Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Sunal filmi Bursa'da gerçek oldu

Başrollerini Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin oynadığı 'köyden İndim Şehre' filmi Bursa'da gerçek oldu. Bir çiftçi, tarlasını traktörüyle sürerken devasa büyüklükte bir küp buldu. Ancak küpün içinden altın değil, su ve toprak çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kemal Sunal filmi Bursa'da gerçek oldu

Orhaneli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde Seyyit Özkul isimli vatandaş, tarlada ekim hazırlığı yaparken "Köyden İndim Şehre" filminin bir benzeri olayla karşılaştı. Tarlasında çift süren Özkul'un pulluğuna bir taş takıldı. Taşı çıkarttıktan sonra traktörüyle geri manevra yaparken büyük bir küp bulan Özkul, olayı şöyle anlattı:
"Tarlada çift sürüyorum. Bir anda traktörün arkasında çok fazla toprak birikti. Bir şey anlamadım. Traktörün pulluğuna bakarken koca bir küp gördüm. Hemen sevindim. Altın küpü bulduğumu zannedip sevindim. Daha sonra tarlada anneme bağırdım. O da tohum serpiyordu. Küpün içine baktık ne görelim. Küpün içinde sadece su ve toprak var. Daha sonra küpü aldım evimin bahçesine getirdim." 
Gümüşpınar Köyü Muhtarı Ercüment Korkut, daha önce köyde bu şekilde olayların yaşandığını belirterek, "Seyyit Özkul da tarlasında bu küpü bulmuş. Eskiden bu tip küpler su küpü olarak kullanılıyordu. Buzdolabı şeklinde işlev görüyordu. İçine yiyecek ve içecek depoluyorlardı" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.