Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar maskeli hırsızlar kaçamadı

Yenişehir ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan 12 bin lira değerinde sigara ve 500 lira nakip para çalarak güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar jandarmanın nefes kesen takibiyle gözaltına alındı. Zanlıların hırsızlık yapmak için otomobil kiraladıkları ve 6 hırsızlık olayının faili oldukları da ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kar maskeli hırsızlar kaçamadı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Yenişehir-Bilecik karayolunun 2. kilometresindeki akaryakıt istasyonunda saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Yüzlerindeki kar maskeleriyle akaryakıt istasyonuna gelen iki soyguncu, görevli Ramazan Yılmaz'ı eter koklatarak bayılttı. Daha sonra markete yönelen soyguncular, 12 bin lira değerinde sigara ile kasada bulunan 500 lira nakit parayı alarak kaçtı. Olaydan sonra akaryakıt almaya gelen bir müşterinin yardımıyla uyanan Ramazan Yılmaz, soygunu fark ederek durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek, olayla alakalı çok yönlü soruşturma başlattı.

 

İKAMETLERİNDE YAKALANDILAR

Daha sonra operasyonu genişleten İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları operasyonla 3 şahsı merkez Yıldırım ilçesindeki ikametlerinde ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlıların, Yenişehir ve İnegöl’de köy dükkanlarına dadandığı ortaya çıktı. 6 hırsızlık suçunun faili olduğu tespit edilen F.A. (26), M.B. (28) ve N.D.’nin (23) çok sayıda sabıkasının olduğu belirlendi.

 

HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN OTOMOBİL KİRALADILAR

Öte yandan, zanlılar hırsızlık yaparken ilginç yönteme başvurdu. Zanlılar, hırsızlık yapmak için Bursa’dan otomobil kiralayarak, ilçelere geldikleri öğrenildi. İlçelerde ise, marketlere maskeli giren zanlılar, daha sonra otomobille şehir merkezine döndüğü ortaya çıktı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.