Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalbine yenik düşen öğretmen yasa boğdu

Bursa'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden öğretmen, öğrencilerini gözyaşlarına boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalbine yenik düşen öğretmen yasa boğdu

Edinilen bilgiye göre, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde görevli edebiyat öğretmeni 42 yaşındaki Esrar Göknil Yücesoy, dün İhsaniye Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren Yücesoy, aynı okulda çalıştığı öğretmen arkadaşını arayıp yardım istedi. Hemen özel bir hastaneye kaldırılan Yücesoy kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Esra öğretmenin cenazesi ailesine teslim edildi. Yücesoy'un cenazesi, memleketi Malatya'ya gönderildi.

Esra Yücesoy için bugün görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Törende Esra öğretmenin öğrencileri gözyaşlarına boğuldu. Okul Müdürü Cengiz Aksoy, genç yaşta aralarından ayrılan Esra öğretmenin fedakarca çalıştığını, bütün öğrencilerin kendisini çok sevdiğini belirterek, "Mekanı cennet olsun" dedi.

Öğrencilerden Müge Tüter, çok sevdiği öğretmenini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Din kültürü öğretmeni Yıldıray Ayaz ise öğrencilerden ve meslektaşlarından Esra öğretmen için helallik istedi.

Törene katılan Esra öğretmenin eski öğrencilerinden Gaffar Cankırtay da acılarının çok büyük olduğunu, onu asla unutmayacaklarını söyledi.

Esra öğretmenden geriye kendi kurduğu tiyatro topluluğundaki son görüntüleri kaldı. Görüntülerde okul müdürü tarafından ödüllendirilen Esra öğretmen, kendisini yetiştiren ailesine teşekkür ediyor.

Eşinden boşanan Esra öğretmenin bir çocuk annesi olduğu bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.