Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl MODEF EXPO kapılarını açıyor

İnegöl'deki 30. Modef Expo 2013’ün açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katılacağı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in ise ikinci günü fuara geleceği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl MODEF EXPO kapılarını açıyor

İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, 4-9 Kasım 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan Modef Expo 2013'ye bütün İnegöllüleri davet etti. Aktaş, “Sosyal, kültürel, tarihi ve ekonomik yapısıyla birçok zenginliği bir arada barındıran en eski yerleşim yerlerinden biri olan İnegöl, mobilya üretiminde de önemli bir merkez. 2000'li yılların başından itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilya sektörü, yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük bir çıkış yakalamış, ‘Türkiye'nin modası İnegöl mobilyası’ sloganıyla sektöre damgasını vurmuştur” dedi.
Bu seneki 30. Modef Expo 2013’ü 4-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceklerini bildiren Aktaş, “Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Bu sene EXPO fuarına yoğun talebi karşılamak, daha fazla mobilyacının katılabilmesini sağlamak adına fuar alanımıza modern portatif çadır da kuruldu. Fuarımızda 24’ü portatif çadırda, 121 ‘i de fuar alanımızda olmak üzere toplam 145 firma yer alıyor. Milletvekilimizden aldığım son bilgiye göre, bir aksilik olmazsa, 4 Kasım Pazartesi günü açılışımıza AK parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu katılacak. Fuarın ikinci günü de Adalet Bakanımız Sadullah Ergin saat 10.00 ile 16.00 arasında bizlerle beraber olacak. İş adamlarımızla da buluşturmak istiyoruz, aynı zamanda fuarımızı da gezecek. Fuarımızın başta İnegöl’ümüz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Başkan Aktaş ve beraberindekiler hazırlık çalışmalarını inceledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.