Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GESİAD'dan Vali Karaloğlu'na 'hoşgeldin' ziyareti

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Varlık ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa’ya atanan Vali Münir Karaloğlu’na 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GESİAD'dan Vali Karaloğlu'na 'hoşgeldin' ziyareti

GESİAD Başkanı Emre Varlık yaptığı konuşmasında Vali Karaoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. GESİAD üyeleri ile tek tek tanışma fırsatı bulan Vali Münir Karaloğlu her gelen sivil toplum kuruluşu ile kenti tanıma fırsatı yakaladığını belirterek tanışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Emre Varlık, Türkiye gündemi hakkında konusunda uzman kişilerle yaptıkları sinerji toplantılarından bahsederek Vali Münir Karaloğlu’nu da ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi. Bursa ile ilgili izlenimleri sorulan Vali Münir Karaloğlu, "Tarımdan sanayiye, kültürden turizme, doğa ve güzellik olarak her açıdan Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisi Bursa. Sanayisinin sorunları var, sanayisinin dönüşmesi lazım, turizmde var olan potansiyeli kullanması lazım, tarımda ve çevrede de sorunları var. Hızlı sanayileşme ile beraber tarım alanlarının lehine bozulmalar gerçekleşiyor. Sanayileşmenin başladığı dönemde hiçbir ülke ilk öncelik olarak çevreye duyarlı olamadı. Bu sadece Türkiye’nin sorunu değil. Bugün artık çevre ile uyumlu sanayi aşamasındayız. Biz üretiyoruz, istihdam sağlıyoruz diye suyu da havayı da çevreyi de kirletiriz düşüncesinin olmaması lazım. Sanayi için çevreyi, çevre için sanayiyi yok etmemiz gerekiyor ve bu aşamada çevre ile sanayi uyumunu iyi sağlamamız gerekiyor. Çevreye duyarlı ve uyumlu bir sanayiye hepimizin ihtiyacı var artık" dedi.

Varlık, GESİAD olarak Valilik çalışmalarında kendilerine düşen bir görev olduğunda her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Vali Münir Karaloğlu da GESİAD'ın çalışmalarında başarılar dileyerek tanışmaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.