Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik'te start verildi, nefesler tutuldu

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 6. Ayak yarışı, Gemlik’in eşsiz doğasında yapılacak. Sezonun final yarışı 30 Kasım-1 Aralık’ta Gemlik Belediyesi’nin desteğiyle Şahintepesi yarış parkurunda düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2013 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2013 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik'te start verildi, nefesler tutuldu
Türkiye Şampiyonası Finallerine Gemlik Motor ve Doğa Sporları Kulübü de destek veriyor. 30 Kasım'ta başlayan ve 1 Aralık tarihinde yapılacak final yarışlarıyla tamamlanacak olan heyecan fırtınası, Gemlik İskele Meydanında düzenlenen magazin startı ve gösterimle başladı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ın, bayrak startı ile başlayan yarışlar, Şahintepe Mevkiinde oganizea edilen gösteriler, ısınma ve sıralama turları ile devam etti.

Gemlik Enduro Parkuru zeytin ağaçlarıyla çevrili, atlama rampaları, kaya geçişlerinin yer aldığı bir yarış parkuru olarak dikkat çekiyor. İzleyenlere ulaşım imkânı sağlayan ve özel seyirci etaplarının da bulunduğu yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Gemlik’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek. Motor sporlarının yeni parkuru yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı yaşatacak. E1, E2, E3 ve EH sınıflarında yarışçılar parkurda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyacak. Bayanlar ve Erkekler kategorilerindeki yarışlara toplam 84 sporcu katıldı.

Yarışlara 1 Aralık Pazar günü devam edilecek. Yarışmaların ödül töreni ise Pazar akşamı saat 16.00'da iskele meydanı festival alanında düzenlenecek. Gemlik Belediyesi yarışları izleyecek olan vatandaşlar için sabah saat 09.00 ve 09.30'da otobüs kaldıracak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.