Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da aile vahşeti

Bursa'da bir kişi, boşanma davası açan eşini 7 el ateş ederek öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da aile vahşeti
 Öldürülen genç kadının, 5 aydır ayrı yaşadığı eşinin tehditlerinden dolayı koruma talebinde bulunduğu öne sürüldü. Cinayeti işleyen zanlının, olaydan sonra bir bardak su içip, vurduğu eşinin yanına gittiği ve son defa sarıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Beşyol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Otomotiv yedek parça firmasında çalışan Çiğdem Ç. (31) ve dokumacılık yapan eşi Erhan Ç. 5 ay önce yollarını ayırdı. Çift boşanma davası açtı. Eşiyle konuşmak için akşam saatlerinde yanına giden bir çocuk babası Erhan Ç., 16 DZ 982 plakalı otomobiliyle işyerinden ayrılan Çiğdem Ç.’nin aracına bindi. Genç adam, önce aracın arka koltuğuna binip konuşmaya başladı. Trafik ışıklarına yaklaşıldığında Erhan Ç. araçtan inerek ön kapıyı açtı ve eşine 7 el ateş etti. Genç kadın 112 ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlının olaydan sonra yakındaki bir işyerinde bir bardak su içip vurduğu eşinin yanına gittiği ve son kez sarıldığı öğrenildi.

Eşini vuran Erhan Ç. çok geçmeden asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Sığındığı bir oto yıkama istasyonunda, "ailevi mesele" yüzünden olayı gerçekleştirdiğini söyleyen Erhan Ç. cinayet masası ekiplerine teslim edildi.

Bir çocuk annesinin eşine boşanma davasıyla birlikte tazminat davası da açtığı, olayın bu yüzden meydana geldiği öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Çiğdem Ç.’nin yakınları gözyaşlarına boğuldular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.