Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa OtoShow için geri sayım

Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 5-10 Kasım 2013 tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa OtoShow için geri sayım

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarın özel davetliler ve basın mensupları için olan açılışı ise 4 Kasım 2013 Pazartesi günü yapılacak. İki yılda bir gerçekleşen Bursa OtoShow Fuarı, 2011 yılında 122 bin 490 kişi tarafından ziyaret edildi. Bu yıl 4 ayrı salon ve fuayeden oluşan bir alanda 150 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü, “Sektördeki önemli markaların en son modellerinin sergileneceği, yeni modellerin Türkiye ve Bursa tanıtımının yapılacağı OtoShow Fuarı’nda gözler Bursa’ya çevrilecek. Bursa ve bölgesindeki otomobil tutkunlarının beklediği fuar, binek araçlar, spor otomobiller, 4x4 araçlar, SUV’lar, klasik otomobiller, aksesuarlar ve ticari araçlar kapsamı ile çok geniş bir kesime hitap edecek. Birbirinden şık stantlar ile fuara katılacak firmalar son model araçlarını sergileyecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.