Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu proje Bursa'ya değer katacak

Bursa Vali Yardımcısı ve İl AB Daimi Temsilcisi Ahmet Hamdi Usta, “Menşei Bursa” projesinin şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu proje Bursa'ya değer katacak

Orhangazi Üniversitesi Kariyer ve Proje Birimi'nin düzenlediği gelişim seminerlerine konuşmacı olarak katılan Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, gençlere önemli bilgiler verdi. Üniversiteli gençlere valilik tarafından yürütülen projelerin hangi süreçlerden geçtiğini anlatan Usta “Projelerimizi kendimiz yazıyor ve kendimiz yürütüyoruz. Mesela şu an Bursa’nın değerlerine daha da değer katacak olan ‘Menşei Bursa’ adlı projemiz üzerinde çalışıyoruz. Bursa’nın markalaşması konusunda 6 ürünün tanıtımını yapıyoruz. Örnek bir şehir olan Bursa, Türkiye genelindeki projeler içinde beşinci, hibelerde ise dördüncü sırada yer alıyor” dedi.

STK’lara eş finansman desteği sağlayabilmek için İl Özel İdare’si ile işbirliği içinde olduklarını belirten Usta “Gerçekleştirdiğimiz projeler için çeşitli eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Proje demek gelişim demektir; gelişmeye gönül koymuş herkese kapımız açıktır” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.