Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar vatandaşları dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Alemdar Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dündar, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar vatandaşları dinledi

Göreve geldiği günden itibaren ilçede adım atmadık sokak bırakmayan Başkan Mustafa Dündar, Alemdar Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi aktardı. Dündar, Alemdar’da plansız yapılaşmanın getirdiği birtakım sıkıntılar olduğunu söyledi. Bunları aşmak, mahallede dar yolları genişletip çıkmaz sokakları açmak için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Dündar, “Bütün bunları yaparken en zor iş kamulaştırma. Vatandaşın elinden oturduğu yeri almak çok zor. Çünkü bunu yaparken gönül kırmaktan, mağdur etmekten çok korkuyoruz. Bir mağduriyet yaşanmaması için büyük özen gösteriyoruz” dedi.

Alemdar’da yol ve asfalt çalışmalarının da devam ettiğini belirten Dündar, “Alemdar Seymen Sokak’ta 50 metrelik imar yolu açtık. Mahallemizde 6 bin 120 ton asfalt ve yama yaptık. Nilüfer, Özel İdare ve Bursa Çimento ilköğretim okullarında oyun alanı, park ve çevre düzenlemeleri yaptık. Camilerimizin bakım ve çevre düzenlemesi, sokakların asfaltlanması gibi işler, sizlerin talepleri doğrultusunda yapılan işler. Bundan sonra da yapılmaya devam edecek” dedi.

Alemdar Camii’nin bahçesinde gerçekleşen buluşmada, vatandaşlar, Başkan Dündar’a mahallerinde yaşadıkları sıkıntıları tek tek anlatırken, Dündar da, beraberindeki bürokratlara vatandaşların taleplerini tek tek not aldırıp, bunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.