Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arif Bayrak Mudanya'ya talip

AK Parti’den Mudanya Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yapan Mudanya Belediye Meclisi Üyesi Arif Bayrak, kalabalık bir davetli grubuyla basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2013 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arif Bayrak Mudanya'ya talip

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’ndaki açıklamaya Mudanya ve Güzelyalı’nın yanı sıra Tirilye Beldesi’nden gençler ve kadınların yoğun olduğu, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarları da katıldı. Mudanya’nın her metrekaresinin kendileri için değerli olduğunu ifade eden AK Parti Mudanya Belediye Başkan aday adayı Arif Bayrak, partizanlık gözetmeden adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde yerel kalkınmayı başarmak arzusunda olduklarını söyledi. Mudanya’yı marka kent yapma yolunda deniziyle, tarımıyla, tarih ve kültürel özellikleriyle turizm odaklı vizyon projelerle öne çıkaracak hizmetleri sunacaklarını kaydeden Bayrak, hizmetten başka hesabının olmadığını belirterek, “İtibarımız menfaatten önemlidir. Tek hesabımız Mudanya’ya hizmettir. Bizler yola çıkarken gönüller yıkmaya değil, gönüller almaya geldik” diye konuştu.
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e de övgüler yağdıran Bayrak, AK Parti’nin 11 yıldır tek başına iktidarda kalmasının ve istikrarın sürmesinin en büyük sırrının makam, mevki ve koltuk sevdalısı olmayan insanlardan oluşması olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.