Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Şahin: Temayül tek başına yeterli değil

AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, temayül yoklamalarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Şahin: Temayül tek başına yeterli değil

Temayül yoklamaları için Bursa'ya gelen Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, “Temayül yoklamasıyla belediye başkanlarımızın performansını teşkilatlarımızın gözüyle izleme şansına sahip olacağız. Belediyesi bizde olmayan yerlerle ilgili de, orada öne çıkan isimlerin kimler olduğunu tespit etmeye çalışacağız. Temayül yoklamaları tek başına adaylarımızın tespiti için yeterli değil. Ama biz adayları belirlerken temayüllerle birlikte halk oylamaları yapıyoruz. Anketler yapıyoruz. STK’ların, kanaat önderleri, milletvekili arkadaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. Temayül yoklamalarında ismi ön planda çıkan arkadaşlarımızla anket yapacağız” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Biz 2001 yılında kurulmuş bir partiyiz ve 2002 yılında iktidar olduk. Birçok seçim atlattık. Şu anda 2014 mahalli seçimlerini yaşayacağız. 34,5 ile başladığımız oy oranımızı yüzde 50’lilere kadar çıkarttık. Dolayısıyla müracaat sayımızda sürekli bir artış oldu. Çünkü milletimizin partimize bir teveccühü var. Her kademedeki insanımızın milletvekili veya belediye başkanı olma şansı var. Vatandaşlarımızda bu şansını deniyor. Biz bütün adaylara eşit mesafedeyiz. Bunu bir zenginlik olarak görüyoruz. Parti içi ve dışı olarak ayırmıyoruz. Kendini yeterli gören her vatandaşımız partimize müracaat edebilir. Bu konuda AK Partinin temel felsefesi en iyi adayla milletin önüne çıkarak, en çok oyu almak olacaktır” dedi.

"İNEGÖL’ÜN MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ GÜZEL HİZMETLERİ VAR"

Mevcut belediye başkanının İnegöl’de 10 yıldır çok güzel hizmetler yaptığını kaydeden Şahin, “İnegöl’e önemli katkıları var. Bunlar mutlaka göz önünde bulundurulacaktır. Bunları göz önüne almadan değerlendirme yapmak zaten mümkün değil. Teşkilatımızın görüşleri ve halkımızın anketlere verdiği cevaplar göz önünde bulundurulacaktır. Kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, milletvekillerimizin görüşleri ve AK Parti Genel Merkezimizin görüşleri göz önünde bulundurulacaktır. Hepimiz bir aday üzerinde kenetlenip, adayımızın seçimi kazanması, hatta daha çok oylala kazanması için gayret göstereceğiz. Dolayısıyla aday adayı olan arkadaşlarımızla, adayımızla, teşkilatlarımızla, 17 ilçemiz ve büyükşehrimiz ile AK Parti hizmetinin milletimizle buluşmasına vesile olacak sonuçları almak istiyoruz. İnşallah çok başarılı bir seçim süreci geçireceğiz. Çünkü halkımızın AK Parti’ye teveccühü devam ediyor” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.