Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Osmangazi'de aday adayı bolluğu

Osmangazi belediye başkan aday adaylığı için başvuranların sayısı Tahsin Kara ve Abdullah Karadağ'ın ardından 10'a yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Osmangazi'de aday adayı bolluğu

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatına belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları gelmeye devam ediyor. Son olarak Tahsin Kara ve Abdullah Karadağ'la beraber aday adayı sayısı 10'a yükseldi. Başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Cihat Çini'ye sunan aday adaylarına salonu dolduran yüzlerce kişi destek verdi. 
Abdullah Karadağ, seçilmesi halinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alacağını söyledi. Erdoğan'ın belediye başkanlığı esnasında İstanbul'u yönettiği gibi Osmangazi'yi yöneteceğini belirten Karadağ, güzel şeyleri taklit etmenin ayıp olmadığını söyledi. Karadağ, "El ele Osmangazi'yi yaşanır bir şehir haline getireceğiz. Turistlerin en çok ziyaret edeceği bir il olması için elimizden geleni yapacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacak. Osmangazi Belediyesi'nde hiçbir bürokrat hiçbir zaman siyasetçilerin önünde olmayacak" dedi.
Osmangazi belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Tahsin Kara ise, öncelikli hedeflerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Kentsel dönüşüm sürecinin çok iyi yönetilmesi gerektiğini belirten Kara, "Kentsel dönüşüm konusunda yapılacak en önemli şey toplumsal hafızanın oluşturulmasıdır. Osmangazi ilçesinin merkez nüfusu kontrol altında tutularak, tek merkezli değil, çok merkezli alanlarla birlikte cazibe merkezleri oluşturulmalıdır. Artık klasik belediyecilik anlayışından uzak, modern yönetim bilimi ilkeleri ile şehre değer katma adına bir oluşum içerisinde olmamız gerekir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.