Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Orhaneli TBMM'de

AK Parti Orhaneli ilçe teşkilatı, TBMM’de AK Parti’nin grup toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Orhaneli TBMM'de

AK Parti’nin mecliste her salı günü yaptığı grup toplantısına bu hafta Orhaneli ilçe teşkilatı da katıldı. Toplantıya İlçe Başkanı Cemil Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kemalettin Özcan, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kakız ve parti yönetimi katıldı. Grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmalar dinlendi. Ardından Orhaneli heyetini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç makamında kabul etti. 
Arınç, “Orhaneli’ne güzel bir hastane yapıldı. Yapılan hizmetler de çok şükür iyi. Yollar konusunda da iyi adımlar attık. Önümüzde seçim var. Bu seçimi başta büyükşehir olmak üzere her tarafta kazanmamız lazım. İktidar partisiyiz, güzel hizmetler yaptık, halkımızla bütünleştik. Bütün milletvekillerimiz en son ramazan ayında bütün ilçelerimizi, beldelerimizi ziyaret etti. Halkımızla bütünleştiler, ramazanda iftarları beraber yaptılar, hatta sahurlarda bile vatandaşlarımızla beraber oldular. Milletvekillerimiz teşkilat ziyaretlerini ihmal etmiyor.
Bu hafta sonu Bursa’da hem büyükşehir için, hem de ilçelerimiz için temayül yoklaması yapılacak. Ortaya çıkan adaylarımız hakkında ilin görüşü alınacak, millet vekillerimizin görüşü alınacak. Daha önceden yapılan anketler yetmiyorsa yeni anketler yapılacak. Ortaya çıkan adaylarımıza göre Ankara’da hemen hemen kasım ayının ortalarına doğru bir karar verilecek. O karar ne olursa olsun başımızın üstündedir” dedi.
Mecliste birtakım ziyaretlerde bulunan Orhaneli heyeti, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.