Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kestel'de Ay aday adayı

Kestel Belediyesi meclis üyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi İnşaat mühendisi Murat Ay, Kestel Belediye Başkan adaylığına başvuruda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Kestel'de Ay aday adayı
 Aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Kestel İlçe Başkanlığı’na teslim eden Ay, bugüne kadar gerek yerel yönetimlerde, gerekse meslek hayatında edindiği tecrübeleri Kestel’i daha ileri götürmek ve daha modern bir Kestel oluşturmak amacıyla değerlendirmek istediğini kaydetti. AK Parti teşkilat mensuplarının ve Kestelliler’in teşvikiyle adaylığa karar verdiğini belirten Murat Ay, “Yöneticilerimiz ve teşkilatlarımız uygun görürse yeni dönemde Kestel’e belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Güneş doğudan doğar, Bursa’nın belediyecilikteki güneşi neden Kestel olmasın? İlçemiz, örnek olacak kapasiteye sahip” dedi.

 

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerdeki adaylık süreci devam ediyor. İnşaat mühendisi Murat Ay, Bursa büyükşehir sınırlarındaki ilçelerden Kestel’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden belediye başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. AK Parti Kestel İlçe Başkanlığı’na giderek, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Kestel Siyasi İşler Başkanı Kamil Yıldız’a teslim eden Murat Ay, yerel seçimlerin Kestel, Bursa ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

 

“YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTIM”

 

Kısaca kendini tanıtarak,  1977’de Kestel’de doğduğunu ve halen ilçede ikamet ettiğini söyleyen Murat Ay, ilk, orta ve lise öğrenimini Kestel’de tamamladıktan sonra 2000 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olduğunu kaydetti. Bir süre özel bir kuruluşta görev aldığını, 2006 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu denetim firmasının genel müdürlüğü görevini sürdürdüğünü bildiren Murat Ay, siyasete 2005 yılında AK Parti ile adım attığını ve o yıl Ak Parti Kestel İlçe Yönetim Kurulu’nda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildiğini dile getirdi.

 

2009 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti teşkilatının ve yöneticilerin isteği üzerine belediye meclis üyeliğine aday olduğunu anlatan Murat Ay, “Yaklaşık 4.5 yıldır Kestel Belediyesi meclis üyeliği ile Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevlerini birlikte yürütüyorum” diye konuştu.

 

 

“KESTEL PARLAK BİR GELECEĞE YÜRÜYECEK”

 

Yerel yönetimlerdeki görevleri esnasında belediyecilikle ilgili önemli tecrübeler kazandığına işaret eden inşaat mühendisi Murat Ay, “Kestel ve Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli komisyonlarda yıllardır önemli projelerin hem hazırlanış, hem de hayata geçiriliş aşamalarında çalıştım. Burada belediyecilikle ilgili önemli tecrübeler edindim. Tecrübelerimi, demografik yapısıyla bir mozaik olan, sanayi ve tarım potansiyeliyle de parlak bir geleceğe yürüyen Kestel için kullanmak için aday oldum” diye konuştu.

 

Murat Ay, adaylığa parti teşkilatı ile yaptığı istişareler sonucunda karar verdiğini ifade etti. Kestel’e belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini vurgulayan Ay, şunları söyledi :

 

“Seçilirsem Kestel’in belediyecilikte daha iyi bir noktaya gelmesi, daha etkin projelerin hayata geçirilmesi ve Kestelliler’in daha modern koşullarda yaşaması için ekip arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağım. Kestel’e yeni bir vizyon sunmak için mesleğim, donanımın ve bugüne kadar yerel yönetimlerde üstlendiğim görevlerle Kestel’e katkıda bulunacağıma inanıyorum. Kestelli hemşehrilerim, teşkilatlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile el ele vererek Kestel’i daha iyi noktalara götürebiliriz. Parti teşkilatımız uygun görürse ve Kestel’de bir değişim söz konusu olursa göreve talibim.”

 

Murat Ay, açıklamasının sonunda diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.