Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin başkenti Gemlik’te fotoğraf yarışması

Bursa’nın Gemlik ilçesi fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek.“Gemlik ve zeytin” konulu fotoğraf yarışmasının kayıtları başladı. Gemlik sınırları içindeki tarihî evler, camiler, çeşmeler, park, meydan, cadde ve sokaklar ile gündelik...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytin başkenti Gemlik’te fotoğraf yarışması

Bursa’nın Gemlik ilçesi fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek.

“Gemlik ve zeytin” konulu fotoğraf yarışmasının kayıtları başladı. Gemlik sınırları içindeki tarihî evler, camiler, çeşmeler, park, meydan, cadde ve sokaklar ile gündelik hayattan serbest karelerin yanı sıra zeytin ağacından hasadına, sofralık zeytinden zeytin yağına kadar her türlü fotoğraf ile dileyen herkes yarışmaya katılabilecek. “Zeytinin başkenti Gemlik” fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin 500 lira ödül verilecek. 20.8.2018 tarihine kadar devam edecek olan başvurular Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (www.tfsfonayliyarismalar.org) web sitesinden yapılabilecek.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Düzenlediğimiz fotoğraf yarışması ile ilçemizin doğal, tarihî, turistik güzelliklerini göz önüne sermek, Gemlik ve zeytinimizi tanıtmak istiyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.