Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zabıta amirinin ani ölümü ilçeyi yasa boğdu

Yenişehir Belediyesi, Zabıta Amiri Metin Kaya’nın ani ölümü ile ilçeyi yasa boğuldu.Pazar gecesi geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan uzun mücadelelere rağmen Yenişehir Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 51 yaşındaki Zabıta Amiri...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zabıta amirinin ani ölümü ilçeyi yasa boğdu

Yenişehir Belediyesi, Zabıta Amiri Metin Kaya’nın ani ölümü ile ilçeyi yasa boğuldu.

Pazar gecesi geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan uzun mücadelelere rağmen Yenişehir Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 51 yaşındaki Zabıta Amiri Metin Kaya’nın ölümü başta belediye olmak üzere bütün ilçeyi yasa boğdu.

1992 yılından bu yana belediyede çalışan evli ve iki çocuk babası Metin Kaya için uzun yıllar görev yaptığı belediye önünde resmi bir tören düzenlendi.

Son derece üzgün olan ve törende konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Metin Kaya’nın son derece işini seven ve güler yüzlü bir personel olduğunu belirterek, “Belediyenin en hassas birimlerinden olan zabıta amirliği görevini başarı ile yapıyordu. Herkesle barışık, güler yüzlü ve sevgi dolu bir arkadaşımızdı. Ani ölümü hepimizi yasa boğdu. Üç ayların başladığı bu gün aramızdan ayrılan arkadaşımızın mekanının cennet olmasını diliyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve tüm ailesine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

“Her nefis ölümü tadacaktır” ayeti ile konuşmasına başlayan Yenişehir Müftü vekili Kasım Kaya da “Hepimiz bu sona ulaşacağız. İnşallah kardeşimizin mekanı cennet olur” diye konuştu.

Uzun yıllar görev yaptığı odasında bulunan masası karanfillerle süslenen Metin Kaya için öğle vakti Hatuniye Camiinde kılınacak namazın ardından doğum yeri olan Kavaklı Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Belediye önünde düzenlenen törene Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Müftü vekili Kasım Kaya, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Dural, Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, muhtarlar, yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.