Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız Tilbe'den intihar etti iddialarına sert tepki

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin intihar ettiğine yönelik haberlerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından sanatçının menajerinden açıklama geldi. Yıldız Tilbe de daha sonra Twitter'dan "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum." açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Tilbe'den intihar etti iddialarına sert tepki

Yıldız Tilbe'nin intihar ettiğine yönelik haberlerin paylaşılmasının ardından sanatçının hayranları büyük bir şok yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk, iddiaları yalanladı.

Şentürk şunları Hürriyet Kelebek'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kendisiyle 15 dakika önce konuştum. Yıldız Tilbe bana "Kim çıkarıyor bu haberleri. Ben de çok şaşkınım. Ayıp ediyorlar." dedi

Öte yandan, yapımcı Armağan Çağlayan da Twitter'dan "Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş" açıklamasında bulundu.

YILDIZ TİLBE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yıldız Tilbe de olayın ardından Twitter'dan açıklama yaptı ve "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.