Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırımlı yüzücülerden 26 madalya

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Yüzme Takımı, Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları’nda 8 Altın, 3 Gümüş Ve 15 Bronz Madalya Kazanarak Bursa Üçüncüsü Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırımlı yüzücülerden 26 madalya
Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü yüzme takımı, Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları’nda 8 altın, 3 gümüş ve 15 bronz madalya kazanarak Bursa üçüncüsü oldu.
9 kulübün katılığı Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları’nda mücadele eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü yüzme takımı, 8 altın, 3 gümüş, 15 bronz olmak üzere toplamda 26 madalya kazanarak üçüncülük kürsüsünün sahibi oldu.

2006 ve 2007 doğumlu 14 sporcuyla organizasyona katılan Yıldırım Belediyespor, elde ettiği dereceyle takdir kazandı. Yurt içi ve yurt dışı başarıların yanı sıra il çapında düzenlenen turnuvalarda da başarı çıtalarını her geçen gün yükseltmeye devam ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Amatör sporlardaki desteğimizin karşılığını kupa ve madalyalarla toplamaya devam ediyoruz. Yıldırım’ın adını her zeminde duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.