Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırımlı kadınlara aile içi iletişim semineri

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen aile içi iletişim seminerleriyle YIL-MEK kursiyerlerine kişinin kendini tanıması ve kendine güvenmesi konusunda önemli bilgiler veriliyor.Türk toplumunun en güçlü yanlarından birisi olan aile yapısının...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırımlı kadınlara aile içi iletişim semineri

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen aile içi iletişim seminerleriyle YIL-MEK kursiyerlerine kişinin kendini tanıması ve kendine güvenmesi konusunda önemli bilgiler veriliyor.

Türk toplumunun en güçlü yanlarından birisi olan aile yapısının sağlam temeller üzerine kurulmasına katkı sağlamak için tertiplenen seminerler devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Sosyolog ve Aile Danışmanı Murat Ercan eşliğinde YIL-MEK kursiyerlerine verilen aile içi iletişim seminerlerinde, günümüzde birçok insanın kendi potansiyelinin farkında olmadan yaşadığı belirtildi. Kişinin potansiyelini fark edip, anlamlı ve faydalı bir hedef doğrultusunda kendisini geliştirmenin öneminin anlatıldığı seminerde, zamanın, tekrarı, depolanıp daha sonra kullanılması, satın alınması mümkün olmayan bir kaynak olduğuna işaret edildi. Seminerde, bu kaynağı hayata ve insana dair kaliteli bilgi ve davranışlara sebep olacak şekilde, kişinin kendisini geliştirerek harcaması gerektiği ifade edildi. YIL-MEK kurslarının da bu hedeflerin gerçekleştirilebileceği bir zemin ve mekan olduğu dile getirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.